Over ons

Adfinish is een advies- en administratiekantoor, wij richten ons op het MKB waarbij de doelgroep ligt bij ondernemingen tot een grootte van ongeveer 50 werknemers. Onze werkzaamheden bestaan uit het voeren en/of het begeleiden van financiële administraties, het opstellen van de jaarrekening en in aansluiting op de jaarrekening het verzorgen van de aangifte inkomstenbelasting of vennootschapsbelasting. Ook kunnen wij tussentijdse aangiften zoals omzetbelasting aangifte verzorgen. bovendien kan je voor de loonadministratie ook bij ons terecht. Wij richten ons verder op advies op het gebied van financiën, fiscale zaken en het verbeteren van de administratieve organisatie van de cliënt.

Wij hebben ervaring met verschillende financiële software programma’s en wij bieden de mogelijkheid om bij ons in te loggen om zelf de boekhouding bij te werken, zodat wij direct en op eenvoudige wijze inzicht en controle op de administratie hebben. Het uitgangspunt voor ons is, dat de cliënt actief (in meer of mindere mate) meewerkt aan zijn/haar administratie. De tijden van de schoenendoos zijn inmiddels wel voorbij!

Wij bieden onze diensten aan op basis van een uurtarief. Maar in veel gevallen wil men een vast bedrag aan een bepaalde dienst koppelen. Wij houden altijd een inventariserend gesprek waar wij geen kosten aan verbinden. We overleggen in dit gesprek op welke wijze wij invulling kunnen geven aan de opdracht en maken een offerte aan de hand van de gegevens die wij hebben besproken.

Link naar algemene voorwaarden.
Link naar privacy statement.